Nye personbiler - Volkswagen Vejle - Autocentralen

Kære kunde,

Vi har fornøjelsen af at byde dig velkommen i vores Volkswagen univers, som giver dig mulighed for at opleve hele Volkswagens imponerende modelprogram. Programmet som strækker sig lige fra vores UP til vores luksus SUV Touareg.

Vi ønsker at hjælpe dig bedst muligt igennem dit bilkøb, hvor vi sætter dine ønsker og behov i førersædet. Vores salgsrådgivere har alle gennemgået Volkswagens uddannelse, og vi har derfor en bred viden indenfor mærket, og de utallige løsningsmuligheder der findes. Vi tilbyder dig også individuelle løsninger indenfor finansiering, leasing, forsikring, ekstraudstyr og service kontrakter.

Vi anbefaler dig at bestille tid hos en af vores Volkswagen certificerede salgsrådgivere, så vi har god tid til at finde den perfekte billøsning, der matcher netop dine behov.

I vores salgsafdeling kan du opleve alle de nyeste modeller fra Volkswagen. Uanset hvilket behov du har, kan vores veluddannede sælgere finde en model, der passer. Under menupunktet "Modeller" i venstre side kan du se alle de forskellige modeller fra Volkswagen.

Prøvetur uden forpligtelser

For at få et rigtigt indtryk af en Volkswagen, er det altid en god idé at se, mærke og køre i en de modeller, der tiltaler dig. Derfor opfordrer vi dig til at bestille en prøvetur her eller på telefon 76 28 20 60.

Service og reparation uden overraskelser

Volkswagen tilbyder dig muligheden for at slippe for overraskelser med et Service og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement slipper du for både kendte og uforudsete reparationer på din bil.
Mere om Service- og reparationsabonnement

Finansiering til konkurrencedygtige priser

Volkswagen Horsens tilbyder konkurrencedygtig finansiering af din bil – enkelt og fleksibelt. Afhængig af dine behov kan vi tilbyde billån både med og uden udbetaling samt leasing. Derudover giver finansiering igennem os en række yderligere fordele. Læs mere om finansiering af din Volkswagen her.

Kontaktinformationer

Volkswagen Vejle - Autocentralen
Bugattivej 4
7100 Vejle

Tlf.: 76 41 39 00
CVR: 41340355
E-mail: salg@vw-vejle.dk

Åbningstider

I dag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag Lukket
Søndag 11:00 - 16:00
Mandag 09:00 - 17:30
Tirsdag 09:00 - 17:30
Onsdag 09:00 - 17:30