T-Roc vækker opsigt

T-Roc er på alle måder en selvsikker nyhed i SUV-klassen. Også indeni, hvor du ikke bare sidder højt, men også sikkert. T-Roc er veludstyret og byder som standard med klimaanlæg, Composition Media med 8” touchskærm i glas, Adaptiv fartpilot, regnsensor og automatisk nedblændeligt bakspejl, LED baglygter, Lane Assist og Front Assist med Citynødbremsefunktion og Fodgængerovervågning.

T-Roc tilbydes i tre udstyrsversioner henholdsvis City, Style og Sport, og der kan vælges mellem seks motorvarianter (tre benzin- og tre dieselmotorer), og så kan du nyde T-Roc med 4Motion-firehjulstræk (gælder dog ikke 115 hk 1,0 TSI, 115 hk 1,6 TDI og 150 hk 1,5 TSI).

Vi tilbyder en række attraktive udstyrspakker til T-Roc, og her kan blandt andet nævnes Design pakken, der giver T-Roc Style et endnu mere unik og sportslig look med et tag i kontrastfarve (sort eller hvid), 17” Mayfield letmetalfælge, kromelementer på kofangere og Ambiente belysning i interiøret.

Til T-Roc Sport fås en DK Sportpakke, der omfatter sportsundervogn, 18” Grange Hill letmetalfælge, tonede ruder og sportsinteriør (kromelementer, rød ambiente belysning, alupedaler, røde dekorpaneler og sort taghimmel).

Euro NCAP har crashtestet T-Roc, der imponerede hele vejen igennem og opnåede topkarakteren 5 stjerner. T-Roc scorede eksempelvis 96 procent i kategorien ”Beskyttelse af voksne”, 87 procent i ”Beskyttelse af børn” og 71 procent i ”Assistentsystemer”. Et fornemt resultat og et bevis på, at T-Roc matcher matcher flere større SUV’er på sikkerheden.

Læs mere om T-Roc