Nye varebiler - Volkswagen Vejle - Autocentralen

Vi er stolte af at præsentere vores nye Volkswagen Erhvervsafdeling, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af erhvervsbiler til både små og store virksomheder. Hos Volkswagen Erhvervsbiler får du Danmarks ubetinget mest slagkraftige modelprogram til erhvervslivet.

Volkswagen Erhverv har et stærkt modelprogram indenfor kassevogne og chassis'er, der kan skræddersyes til din branche og dit behov. Uanset om du er på udkig efter en varevogn til at fragte meget på en gang eller en bil, der er godt for miljøet, har vi noget for dig. Derudover tilbyder vi en palette af vans til dig som ønsker en rummelig og komfortabel Volkswagen, og som kan nøjes med 2 sæder.

Vi har et bredt udvalg af varevogne til at imødekomme enhver virksomhedsbehov. Fra den kompakte Volkswagen Caddy til den rummelige Volkswagen Crafter, og den moderne og innovative ID.Buzz Cargo, der er en elektrisk varevogn, der passer perfekt til virksomheder, der ønsker at være bæredygtige og gå foran i kampen mod klimaforandringerne. Vi har også større varevogne, der er specielt designet til at være miljøvenlige, som f.eks. vores el-drevne e-Crafter.

Pålideligheden i Volkswagen er kendt i branchen, og vores erhvervsbiler er ingen undtagelse. De er driftssikre og holder i mange år, hvilket er vigtigt for virksomheder, der ønsker at holde omkostningerne nede og undgå uventede reparationsomkostninger. Effektiviteten i vores erhvervsbiler er også god, med god brændstoføkonomi, som kan hjælpe virksomheder med at holde omkostningerne nede. Derudover er mange af vores modeller udstyret med moderne teknologi, der hjælper med at reducere emissionerne.

Fleksibiliteten i vores erhvervsbiler er også en fordel, da de er designet til at være fleksible og tilpasses til enhver virksomhedsbehov. Uanset om det er et stort lastrum, ekstra sikkerhedsudstyr eller specialtilpassede kabiner, har vi mulighederne for at imødekomme dine ønsker.

For at sikre at din varevogn forbliver i topform tilbyder vi også en omfattende service og support. Vores erfarne teknikere er klar til at hjælpe med vedligeholdelse og reparationer, og vi har også fleksible serviceaftaler, der passer til din virksomheds behov.

Volkswagen Erhvervsafdeling tilbyder et bredt udvalg af erhvervsbiler til både små og store virksomheder.

Personale

Se personalet

Kontaktinformationer

Volkswagen Vejle - Autocentralen
Bugattivej 4
7100 Vejle

Tlf.: 2679 1188
E-mail: chlas@vw-vejle.dk

Åbningstider

I dag Lukket
Mandag 08:00 - 16:30
Tirsdag 08:00 - 16:30
Onsdag 08:00 - 16:30
Torsdag 08:00 - 16:30
Fredag 08:00 - 16:30
Lørdag Lukket